Indul a fűtés Tatabányán

Az időjárás-előrejelzés szerint az esős és szeles idő mellett drasztikus lehűlés is várható a következő napokban. A T-SZOL ezért október 6-án elindítja a fűtésszolgáltatást Tatabányán, így legkésőbb október 7. estére minden lakásban melegek lesznek a radiátorok.

A távhőellátó rendszer szabályozástechnikája követi a külső hőmérséklet változásait, így kedvezőbb napközbeni hőmérséklet esetén a fűtési berendezések automatikusan leállnak.

A társaság valamennyi fogyasztóját arra kéri, hogy a fűtés elindítása előtt a radiátorszelepeket hagyják teljesen nyitott (5-ös) állásban, hogy a fűtésszolgáltatás a lehető leghatékonyabb legyen. A szelepeket a fűtés indítása után is egy-két hétig javasolt nyitott állapotban tartani, és csak ezt követően olyan fokozatba állítani, ami kellemes hőmérsékletet jelent.

Amennyiben egy társasház október 15-ig mégsem igényli a fűtésszolgáltatást, a közös képviseletén keresztül benyújtott egyedi kérelem alapján kérheti a fűtés szüneteltetését, melyhez az egy fűtési rendszerhez tartozó fogyasztók többségi döntése szükséges. Az igényeket írásban a tavho.hibabejelentes@tszol.hu e-mail címre várják, a fűtés ideiglenes leállítása a bejelentést követő 24 órán belül történik meg.

További részletek: www.tszol.hu

Kép: NLC

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük