Megyéért elismeréseket adtak át

A díjátadásban közreműködött és köszöntötte az ünnepelteket: Popovics György, a megyei közgyűlés elnöke, Czunyiné dr. Bertalan Judit és Bencsik János országgyűlési képviselők, valamint dr. Kancz Csaba kormánymegbízott.

Péntek reggel adhatták át a megyei közgyűlés által alapított „Komárom-Esztergom Megyéért” díjat, mely a megye életében munkásságukkal, életművükkel maradandó értéket nyújtó személyek és csoportok munkájának elismerésére szolgál. Kiosztották a „Komárom-Esztergom Megyéért Szakmai Díjat”, mely azon személyeket, csoportokat ismeri el, akik kiemelkedő szakmai teljesítményt nyújtottak vagy tartósan átlag feletti eredményes szakmai munkát végeztek. Idén a pandémia leküzdésében áldozatos szerepet vállaló egészségügyben, szociális ágazatban, a „segítésben” dolgozók kerültek az elismerések középpontjába.

Komárom-Esztergom Megyéért díjban részesült Dr. Kanász Gábor Imre, orvos, Dr. Dombi J. Péter, orvos, Nemes Andrásné, a Kecskés László Társaság elnöke, a komáromi szekeresgazda hagyományok, értékek elkötelezett őrzője. Komárom-Esztergom Megyéért Szakmai Díjat kapott az esztergomi Bogáncs Kutya- és Kisállatotthon Alapítvány, a Tatabányai Járási Egyesített Szociális Intézmények Szent Teréz Idősek Otthona és az Oroszlányi Szakorvosi- és Ápolási Intézet.

Forrás és kép: fb.com/komarom.esztergom.megye

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük