Öt film, amit Brad Pitt szívesen elfelejtene

Brad Pitt harminc éve örvend töretlen népszerűségnek. A színész a legnagyobb világsztárok közé tartozik, de még neki is vannak filmjei, amiket ma már biztosan nem csinálna újra.

Brad Pitt a ma élő legismertebb hírességek egyike. Az 56 éves színész 1991-ben robbant be a köztudatba, amikor Susan Sarandon és Geena Davis mellett játszott a Thelma és Louisban. Azóta több mint 60 filmben szerepelt és majdnem 100 filmben működött közre. A tehetsége mellett vonzó külseje tette igazán népszerűvé a színészt, aki sok nő számára az ideális férfi megtestesítője. Az olyan ikonikus filmekben nyújtott alakításai, mint a Harcosok Klubja vagy Becstelen Brigantyk pedig mindenkit meggyőztek arról, hogy tényleg kiemelkedő színész. Bár az évek során szinte kultusz épült Brad Pitt köré, nem szabad elfelejteni, hogy ő sem tévedhetetlen. És bizony vannak olyan filmek, amikben talán jobb lett volna, ha nem szerepel…

1. Ha eljön Joe Black

Ha eljön Joe Black című film nagyon megosztó: vagy nagyon imádja valaki, vagy képtelen végignézni. A film fő témája a halál és a szerelem, amit persze az örökkévalóságig lehetne boncolgatni. A kritikusok szerint a téma ugyan érdekes, a három órás film ennek ellenére szimplán unalmas lett és ezen Brad Pitt játéka sem segített.

filmkatalogus.hu

2. Trója

A filmben Brad Pitt igazán nagyot alakít a hős Achillesként. Nem tudjuk, hogy a színészi játék vagy Pitt fizikuma vonzotta a nézőket, de a Trója sikeres lett.

hu.ing.com

3. A mexikói

A mexikói annyira nem sikerült jól Brad Pittnek, hogy nélküle Julie Roberts biztosan érdekesebb filmet tudott volna összehozni. A színésznek egy kisstílű bűnöző bőrébe kellett volna bújnia, de egyszerűen nem volt hiteles az alakítása. Lehet, hogy nem foglalkozott eleget a karakterével vagy csak túl távol állt tőle ez a szerep, de nem tudtuk elhinni, hogy Brad Pitt tényleg Jerry Welbach lenne.

mafab.hu

4. Interjú a vámpírral

Az 1994-es Interjú a vámpírral az egyik első igazán sikeres vámpírmozi volt. Olyan sztárok mellett, mint Tom Cruise, Antonio Banderas és Kirsten Dunst, Brad Pitt is szerepet kapott a filmben. Ekkor a színész még nem volt világszinten ismert, viszont a film után mindenki Brad Pitt alakításáról és tehetségéről beszélt.

mafab.hu

5. Mr. és Mrs. Smith

Mr. és Mrs. Smith izgalmas kémfilm, nemcsak izgalmas, hanem vicces és romantikus is egyben. Mégsem emiatt emlékszünk a mozira. Brad Pitt és Angelina Jolie játszotta a főszereplő kémházaspárt és ennek megfelelően izzott köztük a levegő. Csakhogy a film forgatása idején Brad Pitt még Jennifer Annistonnal volt együtt. A kémfilm véget vetett Hollywood egyik legkedveltebb kapcsolatának és berobbantotta Brangelinát a köztudatba.

filmezzunk.hu

Forrás és kép: JOY

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük