Új sportcsarnokot adtak át Tatán, a laktanyában

Kolozsvári György posztumusz hadnagyról nevezték el az MH 25. Klapka György Lövészdandár teljeskörűen felújított sportcsarnokát november 23-án, kedden. A tatai alakulat Afganisztánban hősi halált halt katonájának nevét viselő létesítmény átadásán és emléktáblájának avatásán jelen volt Benkő Tibor honvédelmi miniszter és dr. Ruszin-Szendi Romulusz altábornagy, a Magyar Honvédség parancsoka is.

A honvédelmi tárca vezetője a tatai alakulatnál zajló objektumfejlesztések kapcsán elmondta: egy olyan laktanya megújulási folyamatának lehetünk a szemtanúi, amely magában hordozza az új technikai eszközök befogadását és az ennek megfelelő infrastruktúra megteremtését.

A Kolozsvári György sportcsarnok belső elrendezése, valamint a beszerzett eszközpark lehetővé teszi, hogy az elkészült csarnok multifunkciós legyen. Így az egyéni sportolás lehetőségének biztosítása mellett, irányított formában, szakasz szintű katonai testnevelés kiképzés foglalkozásokat is tartani lehet benne, akár két-három külön foglalkozást egy időben.

Kép: facebook.com/tatavaros.hivatalosoldala/

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük