Újabb támogatást nyert Mogyorósbánya

Mogyorósbánya Község Önkormányzata sikeresen pályázott a Magyar Falu Program keretében meghirdetett Kommunális eszköz beszerzése című felhívásra. A támogatói döntésnek köszönhetően mintegy nyolcmillió forint vissza nem térítendő támogatásban részesült a település, melyből az önkormányzat olyan eszközöket kíván beszerezni, amelyek hozzájárulnak a belterületi közterületek karbantartásához, közparkok, járdák, zöldterületek gondozásához, a köztisztasági szolgáltatásokhoz.

Havrancsik Tibor polgármester szerint a község lakosságának jogos igénye, hogy a közterületek gondozottak legyenek, továbbá a téli időszakban is akadálytalanul közlekedhessenek gépjárművel és gyalogosan egyaránt. Az önkormányzat törekszik arra, hogy ennek az elvárásnak eleget tegyen, ezért már korábban a Vidékfejlesztési Program keretében is szereztek be karbantartó eszközöket, most pedig újra lehetőségük van további munkaeszközökkel bővíteni az önkormányzat gépparkját.

Mogyorósbánya egyébként eredményesen szerepel a Magyar Falu Programban, hiszen ezzel az újabb elnyert támogatással már összesen mintegy 60 Millió forinttal gazdagodott a község a kistelepüléseket segítő program által.

Forrás: dorogimedence.hu
Kép: termeszetjaro.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük