A Megye Polgárőre: Bodrogai Sándor

Komárom-Esztergom Megye Polgárőre – 2022. kitüntető címet kapta a megyei közgyűléstől Bodrogai Sándor, Esztergom Város Polgárőr Egyesület tagja, korábbi elnöke.

Bodrogai Sándor több évtizedes a közrend és közbiztonság javításában polgárőrként végzett önzetlen, áldozatos tevékenysége elismeréseként nyerte el a kitüntetést.

Bodrogai Sándor 31 éve Esztergom Városi Polgárőr Egyesület tagja, munkáját példamutatóan végzi, polgárőr szolgálatellátásban a mai napig számítani lehet rá. Polgárőrként a közrend és közbiztonság javításában nagy segítséget nyújt.

2002-től 2018-ig az Esztergom Városi Polgárőr Egyesület elnöke, alapító tagja, az egyesület tiszteletbeli elnöke. A megyei szövetség elnökségi tagja volt. 2010-től 2017-ig járási koordinátor. 2011-től 2021-ig a Komárom-Esztergom Megyei Polgárőr Szövetség Jelölő és Választási Bizottságának elnöke. 2011-től az Országos Polgárőr Szövetség Jelölő és Választási Bizottságának tagja, küldöttgyűlési képviselő.

Bodrogai Sándor több évtizedes polgárőri munkáját számtalan elismeréssel jutalmazták, két rangosabbat emelnék ki, mint például a Polgárőr Érdemkereszt arany fokozata és a Kopácsi Sándor Polgárőr Érdemrend.

Munkáját legjobb tudása szerint végzi, a megyei szövetség tevékenységét pozitív irányba befolyásolja. Színvonalasan és előremutatóan határozza meg a szövetség és a helyi egyesület vezetőinek munkáját. Kitűnő munkakapcsolatokat alakít és tart fenn az önkormányzati és a területi rendvédelmi és védelmi tevékenységet folytató szervekkel, civil szervezetekkel.

Forrás és kép: mimegyenk.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük