Áadták az új főzőkonyhát Rédén

Új főzőkonyhát adtak át Rédén október 2-án. Az új óvodai, iskolai főzőkonyhát egy belügyminisztériumi támogatásnak köszönhetően, több mint 21 millió forintból újított fel az Önkormányzat.

Nagy álom vált valóra Rédén, hiszen szombat délután a Szüreti felvonulás és mulatság keretén belül átadták az új óvodai, iskolai főzőkonyhát. Farkas Lajos, polgármester elmondta: a szolgálati lakás, majd a játszótér átadása után, ez a harmadik nagyobb beruházás a településen.

A napköziotthonos konyha egy régi adóssága az önkormányzatnak. Most nagy konyhai eszközökkel lett felszerelve, ami majd az ott dolgozóknak a munkáját fogja segíteni. A régi vályogfal az alapjaitól cserélve lett és egy korszerű falszerkezetet elhelyeztek el az épület belsejében.

A teljes bekerülési összeg, az új eszközökkel, illetve az épület szerkezeti felújítása, a falszerkezettel és a csempézettel járó terület megújulása, több mint 21 millió forintból valósulhatott meg.

Az átadón Czunyiné dr. Bertalan Judit, a térség országgyűlési képviselője is részt vett, aki elmondta: milyen sok beruházás zajlott vagy zajlik jelenleg is a településen.

Czunyiné dr. Bertalan Judit

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük