Anyósa megölésével gyanúsítanak egy tatabányai férfit

Letartóztattak egy tatabányai férfit, aki a gyanú szerint balesetnek álcázta anyósa halálát – közölte a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság csütörtökön a rendőrség honlapján.

Egy férfi tett bejelentést a rendőrségre 2021. június 25-én. A telefonáló elmondta, hogy hazaérkezve holtan találta az anyósát, aki valószínűleg leesett a lépcsőn. A kiérkező rendőrök lefolytatták a helyszíni szemlét, és a körülmények tisztázása érdekében eljárást indítottak. A Tatabányai Rendőrkapitányság rendkívüli halálesetekkel foglalkozó munkatársát nyugtalanították a haláleset körülményei. Gyanúját a kirendelt szakértők is megerősítették, kiderült, hogy az asszony bűncselekmény áldozata lett. A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozói 2021. augusztus 23-án gyanúsítottként hallgatták ki az áldozat vejét, a 36 éves T. Nándort.

Ellene halált okozó testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás. A férfit a rendőrség őrizetbe vette, és kezdeményezésére az ügyészség indítványozta letartóztatását, amit a bíróság 2021. augusztus 26-án elrendelt.

Forrás: MTI – police.hu
Kép: police.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük