
Aranycsillagot kapott a gyulai szarvas sonka és a medvehagymás sertésmájas Brüsszelben
A Nemzetközi Íz és Minőség Intézet 2005 óta szervezi meg a versenyre benevezett ételek és italok minősítését. Egyedülállóan vakteszttel, az illat, az íz, a megjelenés, valamint az összbenyomás alapján súlyozott matematikai átlaggal számolt bírálati eredmény szerint értékelik a termékeket. Az utóbbi években is kapott hasonló elismerést a gyulai kolbász, illetve a szalámi is.
(Sokszínű Vidék)
(Fotó:Gyulai Hírlap)
Kapcsolódó cikkek
Magyary konferenciát rendeztek Tatán
A Magyary Zoltán Népfőiskolai Társaság 2025-ben ünnepli fennállásának 30. évfordulóját. Névadójukról, a tatai születésű Magyary Zoltánról minden évben méltó módon...
Egészség napot rendeztek Tatabányán
Az Összefogás Tatabányáért Egyesület szervezésében Egészség napot rendeztek június 4-én Tatabányán, a Béla király körtéri Közösségi Házban. Bujtor Éva, az...
A Városi Polgármesterek Randevúját tartották Esztergomban
Immár 30. alkalommal szervezték meg június 3-án a Városi Polgármesterek Randevúja nevű városvezetői találkozót, ezúttal Esztergomban. Hernádi Ádám, Esztergom polgármestere...
Bemutatta a MOL Esztergom KC a 2025/26-os szezon játékoskeretét
Május 27-én hivatalosan bemutatkozott az NB I-ben bronzérmes esztergomi női kézilabdacsapat, a MOL Esztergom KC játékoskerete a 2025/26-os szezonra. Az...
Megújult Kocson a Kultúrház
A TOP Plusz Program keretében megújult Kocson a Kultúrház. Czunyiné dr. Bertalan Judit, államtitkár, a térség országgyűlési képviselője elmondta: egy...
Lakosságifórumot tartott az MKIF Tatabányán
Az MKIF Magyar Koncessziós Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. lakossági fórumot tartott az M1-es bővítéséről Tatabányán a KPVDSZ Művelődési Házban. Szimicsku László,...