Britney Spears újra szabad lehet

A bíróság helyt adott az énekesnő új ügyvédje kérésének, hogy függesszék fel Jamie Spearst, mint lánya gondnokát. Mostantól nem apja felügyeli az énekesnő életét. A bíróság egy könyvelőt, John Zabelt nevezett ki az énekesnő pénzügyeinek ideiglenes gondnokaként, ahogy azt Spears ügyvédje, Matthew Rosengart kérte. Szintén az ő kérésére 30-45 napon belül egy újabb meghallgatást tartanak, ami eldöntik, egyáltalán szükséges-e, hogy bárki felügyelje Britney Spearst és a vagyonát.

Az énekesnő 2008-ban, idegösszeroppanása után került apja felügyelete alá. Az elmúlt hónapokban több dokumentumfilm is feldolgozta a történetét, ezekből kiderült, hogy az évek során többször is próbált szabadulni a gondnokság alól, de kérvényeit elkaszálták, nem vették figyelembe.

Tizenhárom év után, idén nyáron megszólalnia és kérvényeznie, hogy szüntessék meg a gondnokságot. Az apja felügyelete alatt töltött éveket emberkereskedelemhez hasonlította, úgy fogalmazott, „kínos és demoralizáló”, amin keresztül ment, állítása szerint többször fenyegették a gyerekei elvesztésével, begyógyszerezték, és sokszor akarata ellenére dolgoztatták.

Szeptember 7-én Jamie Spears végül maga kérte a felfüggesztését, de ezt először pénzügyi juttatásokhoz kötötte, majd továbbra is ragaszkodott ahhoz, hogy nem bántalmazta a lányát.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük