Budapesten mutatja be új, saját márkáját Palvin Barbi és szerelme

Palvin Barbara és párja, Dylan Sprouse augusztus 25-én a budai Felix Kitchen and Bar-ban mutatják be közös bormárkájukat, a legszerencsésebbek pedig akár még személyesen is találkozhatnak a sztárpárral szerda délután.

Az igazán szemfüles rajongók pár napja vehették észre Palvin Barbara Instagram-felhívását, miszerint a világhírű magyar modell és párja, a színészként ismert Dylan Sprouse Budapesten, egy exkluzív közönségtalálkozó keretein belül mutatják be legújabb borukat, melyet hamarosan a Culinaris fog forgalmazni Magyarországon.

Palvin Barbara és Dylan Sprouse saját márkája hamarosan a Culinarisban! A tengerentúlról, egyenesen Brooklynból érkező újdonság egyszerre ősi és modern, természetes és kísérletező, trendformáló és flancmentes, teljesen komoly és szigorúan komolytalan. Gyere el augusztus 25-én a közönségtalálkozóval egybekötött kóstolóra!

– olvasható a Culinaris Instagramján a felhívás.

A borkóstolóval egybekötött budai közönségtalálkozóra villámgyorsan elfogytak a helyek, így bár csak néhány szerencsés lehet majd ott a kivételes eseményen, a sztárpárral valószínűleg pár napig még össze lehet majd futni a fővárosban.

Forrás: nosalty.hu
Kép: cosmopolitan.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük