Licitálhatunk Rambo fejpántjára

Sylvester Stallone hollywoodi karrierjének mintegy 500 filmes ereklyéjét árverezik el egy decemberi árverésen, az aukció szervezői mintegy 1,5 millió dolláros (444 millió forintos) bevételre számítanak.

A színész legnagyobb filmjeiből származó kellékeket is meg lehet szerezni, mint például a Rocky bokszkesztyűjét vagy Rambo fejpántját.

Stallone számára a világhírt az 1976-ban bemutatott, majd Oscar-díjat elnyerő Rocky hozta meg. Most a filmben használt bokszkesztyűt is meg lehet szerezni (a felbecsült értéke 10-20 ezer dollár, vagyis 2,9-5,9 millió forint), valamint az első négy Rocky-filmről szóló, kézzel írott jegyzetfüzeteket, amelyeknek ára 40-60 ezer dollárra (11,8-17,7 millió forintra) tehető, illetve Rocky fogvédőjét is.

A Rambo-rajongók az első három filmben használt késkészletre is licitálhatnak. Ezek árát egyenként 10-20 ezer dollárra becsülik. A megvásárolható ereklyék között van a Rambo II-ben Stallone által viselt fejpánt is, amelynek értékét előzetesen 8-10 ezer dollárra becsüli a Julien’s Auctions. Ugyanakkor licitálni lehet majd a Gianni Versace által a Dredd bíró című filmhez tervezett jelmezre.

Az esemény december 5-én lesz a Julien’s Auctions Beverly Hills-i aukcióján.

(MTI)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük