Nincs baj a Szputnyik V vakcinával

Az oltóanyag dokumentációjával szemben voltak kifogásai az Egészségügyi Világszervezetnek – jelentette ki az orosz egészségügyi miniszter. Hozzátette,hogy a WHO-regisztrációhoz szükséges kiegészítések megtörténtek, így minden akadály elhárult. A Szputnyik V használatát már mintegy hetven országban engedélyezték, amelyek összlakossága meghaladja a négymilliárdot, a WHO és az Európai Gyógyszerügynökség általi engedélyeztetése viszont még várat magára.


Az oroszok egyben bemutatták a Tor elnevezésű készüléket, amely közlésük szerint gyenge elektromágneses sugárzással képes meggyengíteni és megölni a vírusokat, köztük a SARS-CoV-2 koronavírust is. A berendezés egyedülálló a világon, állításuk szerint napi 15 perces használat védettséget biztosít a fertőzéssel szemben.
A Tort a Granyit konszern fejlesztette ki. A vállalat honlapján közölt tájékoztatás szerint a készülék a SARS-CoV-2 RNS-e által kibocsátott spektrummal ellentétes hullámokat hoz létre. A hullámok “elhallgattatásának” ez a módszere sikeresen elfojtja a koronavírust.

A Granyit megkezdte a Tor sorozatgyártását.

(MTI)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük