Összefogást szimbolizáló fákat ültettek Tatán

Az élet fája program keretében Tatán ültették el az összefogást szimbolizáló fákat a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság és a Vértes Erdő Zrt. képviselői.

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság is csatlakozott az „Élet fája” programhoz, melynek keretében október 19-én a vagyonkezelésében lévő Tatai Oktatási és Kiképző Központ területén – a Vérteserdő Zrt. közreműködésével – összesen 15 db facsemete elültetésére került sor.

A fákat a főkapitányság képviseletében Farkas Gábor r. dandártábornok, rendőrfőkapitány, Buzonics Ferenc rendőr ezredes rendőrségi főtanácsos, gazdasági rendőrfőkapitány-helyettes, a Vérteserdő Zt. képviseletében pedig Györök Lajos vezérigazgató-helyettes ültették el.

Az „Élet fája” kihívás lényege, hogy minden elültetett, és az évek múlásával egyre magasabbra nyúló, és terebélyesedő fa az élet egyik legszebb szimbóluma. A program a Magyar Nemzeti Társadalmi Felzárkóztatási Stratégia céljaival összhangban indult.

A kezdeményezés célja a koronavírus elleni küzdelemre és a vírus terjedésének a megakadályozására történő figyelemfelhívás.

(police.hu)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük