Szavalhatunk a nagyival

Meghosszabbították a Mondj verset a nagyival! című szavalópályázatot, az új kiírás szerint az érdeklődők szeptember 26-ig jelentkezhetnek a videós megmérettetésre – hívta fel a figyelmet a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap Sajtó és Marketing Irodája.

A közmédia Toldi Miklós legendás történetét életre keltő, 13 részes animációs produkciót készített egyedi, kézzel rajzolt technikával a Kecskemétfilm Kft. műhelyében. Jankovics Marcell utolsó rendezését a Duna Televízió közönsége láthatja először vasárnaptól. Az animációs sorozatban az egyes énekek részletgazdag képi világgal és aprólékosan kidolgozott karakterekkel elevenednek meg, a cselekményben maga a költő kalauzolja végig a nézőket.

A premier alkalmából az MTVA meghirdette a Mondj verset a nagyival! című pályázatot, amelyre unokák és nagyszülők közösen nyújthatnak be pályaművet videó formában. Az Arany-eposz egy szabadon választott részletének szavalásával Toldi-ajándékcsomagot nyerhetnek a legjobb felvételt beküldők, emellett esélyt kaphatnak, hogy a Duna Televízió Almárium című szolgáltató magazinműsorában szerepeljenek. A fődíj egy családi kikapcsolódás a taksonyfalvai Toldi Panzióban, ahol a pályázó nagyszülő és unoka mellett a szülők is eltölthetnek két éjszakát.

A felhívás részletei megtalálhatók a www.mediaklikk.hu weboldalon, amelyen a Toldihoz kapcsolódó további tartalmak és érdekességek is várják az érdeklődőket – áll az összegzésben.

Forrás: MTI
Kép: körkép.sk

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük