
Több lehet a hazai sertéshús az üzletekben
Növelné a hazai sertéshús arányát a magyar üzletekben a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara. A szervezet követendő példának és mind az élelmiszerlánc szereplői, mind a fogyasztók számára előnyösnek tartaná, ha Magyarországon csak magyar előállítású friss sertéshúst árulnának – írja a Magyar Hírlap. Közlésük szerint a kiskereskedelmi láncokban az itthoni termékek kizárólagossága nemcsak a hazai sertéságazatot erősítené, hanem a fogyasztók számára nagyobb biztonságot is garantálna.
(Fotó:agrarszektor)
Kapcsolódó cikkek
Újra megnyílt az Oroszlányi strand
Az Oroszlányi Csobbanó Uszoda strandjának hivatalos megnyitó ünnepségére került sor június 20-án a városban. Takács Károly, Oroszlány polgármestere elmondta: betartotta...
Áldozatsegítő központ nyílt Tatabányán
Az Igazságügyi Minisztérium az áldozatsegítő központok országos hálózattá történő bővítésének következő lépéseként Tatabányán is megnyitotta június 19-én áldozatsegítő központját. Dr....
Elkezdődött a nyári szünet
A nyári szünidő beköszöntével a gyermekek kikerülnek a biztonságot adó iskolafalak közül, ám sok munkába járó szülőnek nehézséget okoz elhelyezésük,...
Magyary konferenciát rendeztek Tatán
A Magyary Zoltán Népfőiskolai Társaság 2025-ben ünnepli fennállásának 30. évfordulóját. Névadójukról, a tatai születésű Magyary Zoltánról minden évben méltó módon...
Egészség napot rendeztek Tatabányán
Az Összefogás Tatabányáért Egyesület szervezésében Egészség napot rendeztek június 4-én Tatabányán, a Béla király körtéri Közösségi Házban. Bujtor Éva, az...
A Városi Polgármesterek Randevúját tartották Esztergomban
Immár 30. alkalommal szervezték meg június 3-án a Városi Polgármesterek Randevúja nevű városvezetői találkozót, ezúttal Esztergomban. Hernádi Ádám, Esztergom polgármestere...